Hemelvaart Fiets4daagse Delden
Hemelvaart Fiets4daagse Delden
25 t/m 28 mei 2017
Twickelboerderijkasteel TwickelWatermolen De Noordmolen

Fiets mee op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag, maar als het kan 4 dagen!

Iedere dag wordt er een route van 30 km en 50 km uitgezet. De routes zijn zo uitgezet dat u een fantastisch beeld krijgt van deze mooie streek in Twente. U kunt er in alle rust fietsen, ver weg van de alledaagse (verkeers)drukte. Bovendien is er regelmatig een pauze mogelijk op een bankje in het bos, aan de rand van een weiland of op een terras van een café-restaurant in of nabij de kernen en buurtschappen waar u langs fietst.

Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei 2017- Dauwtraproute
Een mooie tocht richting Borne, Saasveld, Hertme en Zenderen. De route gaat over het mooie Landgoed Twickel en door agrarisch gebied.
Startlocatie: Rabobank, Langestraat 61, Delden.

Vrijdag 26 mei 2017- Hofroute
Tijdens deze route ontdekt u de veelzijdigheid van de Hof van Twente. U fietst o.a. naar Diepenheim, Hengevelde en Bentelo over nieuw aangelegde fietspaden en langs tal van bezienswaardigheden.
Startlocatie: VVV Delden, Langestraat 29, Delden.

Zaterdag 27 mei 2017 - Zoutroute
Vandaag gaat de tocht door het kenmerkende landschap van Oele, Beckum en Boekelo. De zoutboortorens en zouthuisjes markeren hier het (nieuwe) zoutwinningsgebied.
Startlocatie: VVV Delden, Langestraat 29, Delden.

Zondag 28 mei 2017 - Reggestreekroute
Op de slotdag fietst u door het stroomgebied van de Regge. Door de herinrichting heeft de meanderende Regge extra ruimte gekregen. De nieuw aangelegde fietspaden langs het water zorgen voor een unieke route.
Startlocatie: VVV Delden, Langestraat 29, Delden.

Vertrektijd: van 9.00 tot 12.00 uur. Finish: tot 17.00 uur.